La solució per al Mc. Donalds

El Mc. Donalds ja no tindrà problemes per obtenir la carn per les hamburgueses. Cientifics reunits a Noruega, en un congrés, han conseguit fer la primera hamburguesa artificial.



La tecnologia consisteix en agafar una cèl·lula animal, i aconseguir que es multiplique infinitat de vegades fins aconseguir la mida interessada.

Entre els avantatges que anomena la Viquipèdia destaco la reducció del sofriment animal, amb la qual cosa els vegetarians i defensors dels animals podran començar a menjar carn de nou. Un altre avantage és que aquesta carn, al provenir d'una sola cèl·lula que es multiplica en un mèdi controlat, és sana, no conté enfermetats, i té bastant menys greix.

Entre els desavantatges, que encara s'utilitzen animals, per a obtenir cèl·lules s'utilitzaran nounats, i per a obtenir el medi necessari per a que es reprodueixquen. A més, aquesta carn té diferent textura, gust, olor i apariència, amb la qual cosa la gent necessita acceptar aquest tipus de carn com a nou mètode de aliment.

Aquesta carn podria ser la solució al creixement demogràfic, ja que es pot cultivar en grans tancs, i només es requereix una cèl·lula.

Que penseu vosaltres? En menjarieu d'aquesta carn? Creieu que la gent ho acceptarà?

3 comentarios:

Mashi dijo...

Bueno..... primer l'hauriem de tastar a vore que tal...

Nat_diamonds dijo...

No m'agraden les hamburgueses...

Jo m'alimentaria a carajillos.

Xavi dijo...

Home, a mi em pareix una gran idea per lo del creixement demografic, també suposo que serà questió d'acostumar-se.

I si es ppoden modificar les seues propietasts... es el primer pas per a crear la raça de super-homes en la que conqueriré el mon.